Blikjesautomaat

Waarom een blikjesautomaat van Snackmoments?

De voordelen van een blikjesautomaat

blikjesautomaat Met de blikjesautomaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de blikjesautomaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw blikjesautomaat met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Blikjesautomaat: geen gedoe, geen zorgen

Snelle plaatsing van de blikjesautomaat

blikjesautomaat De blikjesautomaat van Snackmoments kan snel op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet te wachten; de plaatsing van de blikjesautomaat is zonder opstartkosten en ook de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de blikjesautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de blikjesautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de blikjesautomaat bij te vullen.

Meer informatie over onze blikjesautomaat

Interesse in plaatsing van een blikjesautomaat op uw locatie?

Wilt u ook een blikjesautomaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een blikjesautomaat en worden vastgesteld welke blikjesautomaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Blikjesautomaat: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van frisdrank- en snoepautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl