Drankautomaat

Waarom een drankautomaat van Snackmoments?

De voordelen van een drankautomaat

drankautomaat Met de drankautomaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de drankautomaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw drankautomaat met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Drankautomaat: geen onderhoud, geen zorgen

Onderhoudsvrije plaatsing van de drankautomaat

drankautomaat De drankautomaat van Snackmoments kan zonder onderhoudsinspanning op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus nooit zelf iets bij te vullen; de plaatsing van de drankautomaat is zorgenloos en de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de drankautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de drankautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de drankautomaat bij te vullen.

Meer informatie over onze drankautomaat

Interesse in plaatsing van een drankautomaat op uw locatie?

Wilt u ook een drankautomaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een drankautomaat en worden vastgesteld welke drankautomaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Drankautomaat: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier voor uw drankautomaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl