Drankautomaten

Kies voor de drankautomaten van Snackmoments?

Voordelen van drankautomaten

drankautomaten Met de drankautomaten van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de drankautomaten treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw drankautomaten met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Drankautomaten: geen onderhoud, geen zorgen

Onderhoudsvrije plaatsing van de drankautomaten

drankautomaten De drankautomaten van Snackmoments kunnen zonder onderhoudsinspanning op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus nooit zelf iets bij te vullen; de plaatsing van drankautomaten is zorgenloos en de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen zijn drankautomaten uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de drankautomaten: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de drankautomaten bij te vullen.

Meer informatie over onze drankautomaten

Interesse in plaatsing van drankautomaten op uw locaties?

Wilt u meer weten over de drankautomaten van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een van onze drankautomaten en worden vastgesteld welke van de drankautomaten het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Drankautomaten: dorstlessen op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van drankautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl