Snackautomaten

Snackautomaten van SnackMoments

Snackautomaten, voor lekkere trek op de werkplek

snoepautomaten Plaatsing van een van onze snackautomaten is voor u kostenloos en zorgenloos. Geen investeringen of zorgen en toch een perfecte oplossing voor uw onderneming. Op korte loopafstand van de werkplek een decentrale voedselvoorziening. Onze snackautomaten kunnen zelfs zonder contract worden geplaatst. U heeft er geen omkijken naar. Ook het onderhoud is geheel voor rekening van Snackmoments. Zo vaak als nodig zal één van onze medewerkers de snackautomaten controleren en bijvullen.

Snackautomaten en frisdrankautomaten

Topmerken in onze snackautomaten

snoepautomaten De snackautomaten van Snackmoments leveren de producten van Masterfoods (Mars, Twix , Snickers etc), Coca Cola, Red Band Venco, Bakkersland en Verkade. Voor elk moment heeft Snackmoments de perfecte snack of frisdrank voor op de werkplek of voor uw bezoekers. Snackmoments heeft verschillende snackautomaten in haar assortiment, al vanaf locaties met 15 gebruikers. De snackautomaten vari�ren van eenvoudige, mechanische verkoopmachines tot gekoelde verkoopautomaten met geldwisselfunctie. De snackautomaten SMS 15 & 30 zijn geheel gratis.

Meer weten over onze snackautomaten?

Vraag nu informatie aan over plaatsing van één of meer snackautomaten

Wilt een snackautomaat plaatsen op uw locatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Snackmoments neemt dan op korte termijn contact met u op voor een locatiebezoek. Aan de hand van uw gegevens zal dan, geheel vrijblijvend, worden vastgesteld welke van de snackautomaten het beste bij uw situatie past. Uiteraard kunt u ons ook nu bellen: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Snackautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van snackautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl