Verkoopautomaat

Waarom een verkoopautomaat van Snackmoments?

De voordelen van een verkoopautomaat

verkoopautomaat Met de verkoopautomaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de verkoopautomaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc.), Red Band, Venco, Bakkersland, Verkade en Coca-Cola, bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw verkoopautomaat met de lekkerste snacks en frisdranken voor elk moment van de dag.

Verkoopautomaat: geen kosten, geen zorgen

Gratis plaatsing van de verkoopautomaat

verkoop automaat De verkoopautomaat van Snackmoments kan gratis op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet te investeren; de plaatsing van de verkoopautomaat is kosteloos en zonder contract. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de verkoopautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten verschillen van simpele, mechanische vending-machines, tot gekoelde vending-automaten met een geldwisselfunctie. U hebt geen enkel omkijken naar de verkoopautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de verkoopautomaat bij te vullen.

Meer informatie over onze verkoopautomaat

Interesse in plaatsing van een verkoopautomaat op uw locatie?

Wilt u ook een verkoopautomaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een verkoopautomaat en worden vastgesteld welke verkoopautomaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Verkoopautomaat: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier voor uw verkoopautomaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl