Verkoopautomaten

De verkoopautomaten van Snackmoments?

De voordelen van verkoopautomaten

verkoopautomaten Met verkoopautomaten van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In onze verkoopautomaten treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc.), Red Band, Venco, Bakkersland, Verkade en Coca-Cola, bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in de verkoopautomaten met de lekkerste snacks en frisdranken voor elk moment van de dag.

Verkoopautomaten: geen kosten, geen zorgen

Gratis plaatsing van onze verkoopautomaten

verkoopautomaten De verkoopautomaten van Snackmoments kunnen gratis op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet te investeren; de plaatsing van onze verkoopautomaten is kosteloos en zonder contract. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de snoepautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten verschillen van simpele, mechanische vending-machines, tot gekoelde vending- automaten met een geldwisselfunctie. U hebt geen enkel omkijken naar de verkoopautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om een of meerdere verkoopautomaten bij te vullen.

Meer informatie over onze verkoopautomaten

Interesse in plaatsing van een of meerdere verkoopautomaten op uw locatie?

Wilt u meer weten over de verkoopautomaten van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van verkoopautomaten en worden vastgesteld welke van de verkoopautomaten het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


verkoopautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van verkoopautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl