Zoetwarenautomaten

Zoetwarenautomaten van SnackMoments

Zoetwarenautomaten, voor lekkere trek op de werkplek

zoetwarenautomaten Plaatsing van een van onze zoetwarenautomaten is voor u kostenloos en zorgenloos. Geen investeringen of zorgen en toch een perfecte oplossing voor uw onderneming. Op korte loopafstand van de werkplek een decentrale voedselvoorziening. Onze zoetwarenautomaten kunnen zelfs zonder contract worden geplaatst. U heeft er geen omkijken naar. Ook het onderhoud is geheel voor rekening van Snackmoments. Zo vaak als nodig zal één van onze medewerkers de zoetwarenautomaten controleren en bijvullen.

Zoetwarenautomaten en frisdrankautomaten

Topmerken in onze zoetwarenautomaten

snoepautomaten De zoetwarenautomaten van Snackmoments leveren de producten van Masterfoods (Mars, Twix , Snickers etc), Coca Cola, Red Band Venco, Bakkersland en Verkade. Voor elk moment heeft Snackmoments de perfecte snack of frisdrank voor op de werkplek of voor uw bezoekers. Snackmoments heeft verschillende zoetwarenautomaten in haar assortiment, al vanaf locaties met 15 gebruikers. De zoetwarenautomaten vari�ren van eenvoudige, mechanische verkoopmachines tot gekoelde verkoopautomaten met geldwisselfunctie. De zoetwarenautomaten SMS 15 & 30 zijn geheel gratis.

Meer weten over onze zoetwarenautomaten?

Vraag nu informatie aan over plaatsing van één of meer zoetwarenautomaten

Wilt een van onze zoetwarenautomaten plaatsen op uw locatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Snackmoments neemt dan op korte termijn contact met u op voor een locatiebezoek. Aan de hand van uw gegevens zal dan, geheel vrijblijvend, worden vastgesteld welke van de zoetwarenautomaten het beste bij uw situatie past. Uiteraard kunt u ons ook nu bellen: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Zoetwarenautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van zoetwarenautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl